Etusivu        Lyhytpsykoterapia        Tietoa psykoterapiasta        Työnohjaus        Psykoterapeutti        Yhteystiedot      

 

Tarjoan yksilötyönohjausta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Työnohjaus voi olla kertaluonteinen konsultaatio työntekijän tai hänen asiakkaansa tilanteeseen liittyen, tai pidempi ammatillisuutta tukeva prosessi, joka toteutetaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Työnohjaus perustuu eri viitekehyksiä hyödyntävään yhteiseen työn tutkimiseen, jossa paneudumme esimerkiksi asiakastyössä ilmenneiden tilanteiden havainnoimiseen, sekä työntekijän omien reaktioiden ja tunteiden ymmärtämiseen. Keskeisenä tavoitteena on ammatillisen hyvinvoinnin ja osaamisen vahvistuminen.

Kysymyksiä, joiden äärelle työnohjausprosesseissa usein asetumme ovat vaikkapa se, kuinka innostunut, tutkiva ote ja elämänilo voisivat säilyä ja olla osa vahvaa ammatillisuutta?
Tai kuinka selviytyä työn kuormittavuuden ja asiakastyön herättämien erilaisten tunteiden kanssa? Ja kuinka kukoistaa ihmisenä, terapeuttina ja työntekijänä, vaikka kohtaa niin monenlaista eri elämiin kuuluvaa vaikeutta?