Etusivu        Psykoterapeutti        Etsitkö uutta suuntaa?        Tietoa psykoterapiasta        Yhteystiedot      

 

a_kukka-oranssi


ETSITKÖ UUTTA SUUNTAA?

Ihmisen elämänkulkuun kuuluu kaikenlaista, myös sellaista mikä toisinaan vaatii tarkistamaan suuntaa. Silloin voi olla jonkinlaisessa elämänsä taitekohdassa tai tienhaarassa, tunteet ja ajatukset voivat olla monenlaisia  - ja on viisasta pysähtyä hetkeksi.

Ehkä kaipaat uutta näkökulmaa jonkin elämääsi liittyvän valinnan äärellä?

Tai koetko ahdistusta, pelkoja tai mielialan laskua, josta et omin voimin pääse eteenpäin? Sinua voi huolestuttaa oma jaksamisesi, parisuhteesi, tai läheistesi tilanne.

Toisinaan jotkin menneisyyden kokemukset ovat niin raskaita ja painavia kantaa mukanaan, että ne estävät täysipainoisen elämän tässä päivässä.

Ehkä suret jotain, elämänhalusi on vaarassa tai ilo ja mielenrauha kateissa? Tai et vain ole sinut itsesi ja elämäsi kanssa.

Onpa tilanteesi millainen tahansa, tärkeintä on tieto siitä, että monenlaisista vaikeuksista voi selviytyä, toipua ja päästä eteenpäin. Terapiakeskus tarjoaa asioidesi läpikäymiseen luottamuksellisen paikan.

Tärkeimpänä suunnannäyttäjänä on ajatus siitä, että terapian keinoin voi vahvistaa elämänhaluaan, lievittää erilaista psyykkistä kärsimystä tai hankalia oireita - ja saada tätä kautta elämäänsä lisää mielekkyyttä ja tyytyväisyyttä.

Voit tulla vastaanotolle yksin tai läheistesi kanssa.

Tarvittaessa aika pyritään sopimaan mahdollisimman nopeasti.

Terapian kesto vaihtelee tarpeesi ja tilanteesi mukaan esimerkiksi 5-20 kerran lyhytterapiasta pidempään terapiajaksoon.

Toisinaan avuksi riittää kertaluontoinen tapaaminen, johon on varattu riittävästi aikaa tilanteen selvittelyyn ja omien ajatustesi selkiyttämiseen.

Toipumiseen voi tarvita myös enemmän aikaa,  ja näihin 1 - 3 vuotta kestäviin  kuntouttaviin psykoterapioihin on mahdollisuus hakea Kelan korvausta.

Terapian kestosta ja muista keskeisistä terapiaan liittyvistä asioista sovitaan terapiajakson alkaessa yhdessä.

 

                                                      

     


     

Suuntana7

a_kukka-oranss2i